Samenstelling

Unieke formule die werkt door het versnellen en behouden van uw resultaten.

Somatodrol is een voedingssupplement dat helpt de toename van spiermassa te bevorderen. Een speciale GRTH Factorformule is de belangrijkste component die hiervoor verantwoordelijk is. Het is een bèta-alanine en arginine, gecombineerd in unieke verhouding om de beste resultaten garanderen. Deze formule is verantwoordelijk voor: het verhogen van de productie van testosteron en HGH, het versnellen van de spiergroei, het herstellen van het lichaam en het leveren van energie voor de training. Andere ingrediënten van het supplement zijn: cayennepeper, guarana en vitamine B12.

L-Arginine - Een stof uit de groep van aminozuren. Het stimuleert de natuurlijke productie van groeihormoon en is ook verantwoordelijk voor het verhogen van spiermassa. Het vermindert ook het lichaamsvet.
GUARANA - Een plant die afkomstig is van het stroomgebied in de Amazone. Guarana zaden bevatten de hoogste concentratie cafeïne die te vinden is in plantaardig materiaal. Het is drie keer sterker dan koffie, terwijl ze veel milder zijn voor het spijsverteringsstelsel. Guarana heeft geen negatieve gezondheidsgevolgen voor de nieren of de mineralenbalans van het lichaam. Een dosis van guarana garandeert de directe levering van energie en verwijdert vermoeidheid langdurig. Bovendien verhoogt het mentale focus en verbetert het uw uithoudingsvermogen tijdens de training.
Vitamine B12 – Deze vitamine wordt speciaal aanbevolen voor mensen die een caloriearm dieet volgen, vegetariër zijn en mensen voor wie het van belang is om een gunstige verhouding tussen de spiermassa en lichaamsvet te behouden. Daarnaast is vitamine B12 betrokken bij de verwerking van eiwitten, vetten en koolhydraten voor energie. Hiermee elimineert het zwakte en voorkomt het een gevoel van vermoeidheid. Daarnaast voorkomt het geheugenverlies en verhoogt het uw concentratievermogen.

Resultaten

Ik begon naar de sportschool te gaan toen ik 19 was. Ik ben altijd al mager geweest en kon geen manier vinden om spiermassa te krijgen en er goed uit te zien. Ik heb verschillende eiwitpoeders en zelfs creatine genomen, maar zonder gevolgen. Toen mijn vriend mij vertelde over Somatodrol. Ik geloofde hem niet in het begin, want ik ben altijd sceptisch geweest tegenover dit soort dingen. Maar ik nam het risico en besloot het te kopen. Na een maand was ik sprakeloos. In minder dan een jaar begonnen spieren over mijn hele lichaam verschijnen. Het voelde ongelooflijk. Nu gebruik ik Somatodrol regelmatig en ik ben er echt blij mee. Blijf altijd werken naar je doel!
Snelle spiergroei zonder anabole steroïden. Het klonk als fictie. Maar ik dacht bij mezelf dat één pakket geen kwaad kon. Nu weet ik dat ik spijt zou hebben gehad als ik het niet gekocht zou hebben. Ik ben klaar met een cyclus van 4 maanden en de resultaten overtroffen mijn verwachtingen. Ik heb bereikt waar mijn vrienden een jaar of langer voor hebben gewerkt. De jaloezie in hun ogen is de echte beloning (naast de aandacht van de vrouwen).

Meningen

Ersin80

Ik beveel dit spieropbouwende supplement iedereen aan. Werkt prima, brengt in een korte tijd zichtbare resultaten en belangrijker nog: het is veilig. Je zal nergens anders iets beters vinden. Geweldig spul, na 3 weken zie ik een enorm effect, ik hoop niet dat het wegzakt als ik minder neem.

MilanoGard.

Toen ik Somatodrol bestelde verwachtte ik niet veel. Ik train al drie jaar in de sportschool en ik moest iets hebben dat mij naar het volgende niveau kon brengen en dit supplement heeft dat gedaan.

Boran Savelkoul

Nou, helaas bestaat het wondermiddel waarmee je gewicht kan verliezen, spiermassa kan opbouwen en droger wordt alleen in reclames. Als je niet bereid bent om te zweten en niet weet vol te houden met je dieet, dan bereik je alsnog niets.