Resultaten

Zie de gevolgen van somatodrol

Ferdie uit Bergeijk

Ik begon naar de sportschool te gaan toen ik 19 was. Ik ben altijd al mager geweest en kon geen manier vinden om spiermassa te krijgen en er goed uit te zien. Ik heb verschillende eiwitpoeders en zelfs creatine genomen, maar zonder gevolgen. Toen mijn vriend mij vertelde over Somatodrol. Ik geloofde hem niet in het begin, want ik ben altijd sceptisch geweest tegenover dit soort dingen. Maar ik nam het risico en besloot het te kopen. Na een maand was ik sprakeloos. In minder dan een jaar begonnen spieren over mijn hele lichaam verschijnen. Het voelde ongelooflijk. Nu gebruik ik Somatodrol regelmatig en ik ben er echt blij mee. Blijf altijd werken naar je doel!

Dominique uit Venlo

Snelle spiergroei zonder anabole steroïden. Het klonk als fictie. Maar ik dacht bij mezelf dat één pakket geen kwaad kon. Nu weet ik dat ik spijt zou hebben gehad als ik het niet gekocht zou hebben. Ik ben klaar met een cyclus van 4 maanden en de resultaten overtroffen mijn verwachtingen. Ik heb bereikt waar mijn vrienden een jaar of langer voor hebben gewerkt. De jaloezie in hun ogen is de echte beloning (naast de aandacht van de vrouwen).

Desley uit Heerlen

Ik was geïnteresseerd in Somatodrol, omdat bekende sporters het gebruikten. Ze wisten wat ze deden, zei ik tegen mezelf. Nu lijk ik bijna op een bodybuilder. Mijn spieren herstellen snel na de training en ik kan ze snel weer trainen. Ik ben erin geslaagd om veel spiermassa aan te zetten, ik ben erg tevreden en ik kan Somatodrol zeker aanraden.