Meningen

Als u een mening heeft over het product probolan 50 , wacht dan niet langer en deel uw mening.

Ik beveel dit spieropbouwende supplement iedereen aan. Werkt prima, brengt in een korte tijd zichtbare resultaten en belangrijker nog: het is veilig. Je zal nergens anders iets beters vinden.

Reageer

Geweldig spul, na 3 weken zie ik een enorm effect, ik hoop niet dat het wegzakt als ik minder neem.

Reageer

Toen ik Somatodrol bestelde verwachtte ik niet veel. Ik train al drie jaar in de sportschool en ik moest iets hebben dat mij naar het volgende niveau kon brengen en dit supplement heeft dat gedaan.

Reageer

Nou, helaas bestaat het wondermiddel waarmee je gewicht kan verliezen, spiermassa kan opbouwen en droger wordt alleen in reclames. Als je niet bereid bent om te zweten en niet weet vol te houden met je dieet, dan bereik je alsnog niets.

Reageer

Je kunt niet verwachten het je allemaal komt aanwaaien, train hard en Somatodrol zal ervoor zorgen dat je binnen korte tijd helemaal ripped bent.

Reageer

Ik heb na lang nadenken toch besloten om het te kopen. Hah, die foto's van die patsers die hun borstspieren laten zien op de website van de fabrikant. Het supplement werkt, maar niet zo sterk. Je moet jaren trainen om zo'n borst te krijgen en er veel voor zweten. Maar koop hetals je droog wilt staan.

Reageer

Ik gebruik het al 2 maanden, nadat een vriend het mij heeft aanbevolen. Ik ben niet uitgegroeid tot de Hulk, maar daar gaat het niet om, ik kan de resultaten zien. Ik weet niet of andere supplementen werken, maar deze werkt zeker. Ik zie er een stuk beter uit dan voor de behandeling.

Reageer

Borst, biceps en schouder. Train hard en de gains zullen komen!! Supplementen zijn slechts een toevoeging, maar je bereikt meer met ze.

Reageer

Als ik het vergelijk met producten die al ik al gebruikte om mijn spiermassa te vergroten, was Somatodrol erg goed en efficiënt voor mij. Belangrijker nog, het zorgt niet voor een kunstmatige 'pump' effect. Er zijn ook geen bijwerkingen zoals wel het geval is bij gainers (bijv. maagproblemen of puistjes op het lichaam). Naast dat ik dat meer spiermassa heb ben ik ook veel sterker geworden (8-weekse cyclus + 6 kg bankdrukken). Natuurlijk, heb ik naast Somatodrol mij ook aan een goede voeding gehouden en dit is ook de reden waarom ik vooruitgang maak.

Reageer

Voeg commentaar toe

Uw e-mail wordt niet gepubliceerd. Verplicht ruimtes zijn gemarkeerd met *